Meny

Her er våre mange fristelser!

På Sofienlund Spiseri benytter vi sesongens lokale råvarer, men inspirasjonen til rettene henter vi fra hele verden med stor skaperglede. Vi er overbevist om at du merker dette i rettene som er laget fra bunnen med varme og kjærlighet med omtanke for deg som vår gjest.

-Kjøkkensjefen Linus

Lunsjmeny:

Serveres fra kl. 11:00 - 15:00

Lunsj

Dagens suppe

Allergener: Spør din servitør

185,-

Steak tartar sandwich

Soppsalat, kapers, speilegg, trøffeldressing, fritert løk, grillet surdeigsbrød

Allergener:  Hvete, Egg, Melk, Sennep, Sulfitt

205,-

Kombo

Prøv dagens «half and half kombo» Halv Spiseriet’s sandwich og halv dagens suppe

195,-

Dagens fiskerett

Allergener: Spør servitøren

225,-

Dessert

Mokka og karamellmousse

Pistasj is, karamellisert pistasj

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Pistasj, Mandel

135,-

Tindvedostekake

Ristet hvitsjokolade, syltet tindved

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Mandler

135,-

Norske modne oster

Fikenkompott, brød

Allergener: Hvete, Melk, Mandler, Sulfitt

185,-

kokkens anbefaling

Salat med valmuefrø gratinert chevre

Coppaskinke, granateple, grønnkål, gulbeter, karamellisert pistasj, honningdressing, steinovnsbakt brød

 Allergener:  Hvete, Melk, Pistasj, Sulfitt

210,-

Pasta garganelli

Tomatsaus, tørket tomat, sitron, hvitløk, Norvegia special reserve

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Sulfitt

215,-

Bouef Bourgogne

Høyrygg, delikatesseløk, bacon, gulrot, sopp, potetmos

Allergener: Melk, Sulfitt

230,-

Spiseriet’s Angusburger 

Potet bun, rødløk, bacon, røkt mozzarella, tomat salsa og harrisa majones

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Sesam, Sulfitt

225,-

Pizzameny:

Serveres fra kl. 11:00 - 22:00

Pizza

Jåla

Trøffelsaus, Jåla trøffel salami, mozzarella, sopp, grønnkål

Allergener: Hvete, Melk, Sulfitt

215,-

BBQ kylling

BBQ-saus, mozzarella, kylling, rødløk, cherrytomat og koriander

Allergener: Hvete, Melk, Sulfitt

215,-

Råtass

Hvitsaus, chevre, Råtass chorizo, syltet jalapeño, koriander majones, fersk koriander

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Sulfitt

215,-

Slegge

Tomatsaus, Slegge salami, mozzarella, chili, oliven, rødløk og oregano

Allergener: Hvete, Melk, Sulfitt

225,-

Hockey

Tomatsaus, mozzarella, coppaskinke, Norvegia special reserve, ruccula, pinjekjerner

Allergener: Hvete, Melk, Sulfitt, Pinjekjerner

225,-

Nduja

Hvit saus, mozzarella, Råtass salsiccia, Nduja, rødløk og gorgonzola

Allergener: Hvete, Melk, Sulfitt

230,-

Voi voi

Steinsoppkrem, mozzarella, kantareller, shiitake, Voi voi lammepølse

Allergener: Hvete, Melk, Sulfitt

235,-

Aubergine og miso

Vegansk mozzarella, aubergine, miso skogssopp, grillet paprika

Allergener: Hvete, Sesam, Sulfitt

205,-

Smått og godt

Husets Kimchi med tortilla

Allergener: Hvete, Fisk, Sesam, Sulfitt

75,-

Parmesan Frites med aioli

Allergener: Egg, Melk, Sulfitt

105,-

Nybakt brød med aioli

Allergener: Hvete, Egg, Sulfitt

75,-

Bacon grillet dadler

Allergener: –

95,-

Kveldsmeny:

Serveres fra kl. 15:00 - 22:00

kokkens anbefaling

Salat med valmuefrø gratinert chevre

Coppaskinke, granateple, grønnkål, gulbeter, karamellisert pistasj, honningdressing, steinovnsbakt brød

Allergener: Hvete, Melk, Pistasj, Sulfitt

210,-

Pasta garganelli

Tomatsaus, tørket tomat, sitron, hvitløk, Norvegia special reserve

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Sulfitt

215,-

Bouef Bourgogne

Høyrygg, delikatesseløk, bacon, gulrot, sopp, potetmos

 Allergener: Melk, Sulfitt

230,-

Spiseriet’s Angusburger

Potet bun, rødløk, bacon, røkt mozzarella, tomat salsa og harrisa majones

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Sesam, Sulfitt

225,-

Forrett

Sitrus stekt kamskjell

Glasert endive, soya og ingefær vierge, tapioka

Allergener: Melk, Skalldyr, Sesam, Soya, Sulfitt

195,-

Steinsoppsuppe

Røkt selleri, rosmarinmarinert eple, sopp, persille

Allergener: Hvete, Melk, Sulfitt

195,-

Speket og ystet

Spekemat og ost serveres med dagens utvalg av garnityr, smør, steinovnsbakt brød

Allergener: Hvete, Melk, Sulfitt

210,-

Hovedretter

Pepper stekt okse indrefilet

Ristet hasselnøtt smør, romanesco, grillet vårløk, røstipotet, confitert hvitløk

Allergener: Hvete, Melk, Hasselnøtt, Sulfitt

385,-

Rødvin- og trøffelbresert oksekjake

Kantareller, rosenkål, brent løk, steinsopprisotto

Allergener: Melk, Sulfitt

345,-

Pannestekt piggvar

Gnocchi, petit pois, chorizo, blåskjell, Norvegia special reserve, persille

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Fisk, Bløtdyr, Sulfitt

365,-

Dessert

Mokka og karamellmousse

Pistasj is, karamellisert pistasj

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Pistasj, Mandel

135,-

Tindvedostekake

Ristet hvitsjokolade, syltet tindved

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Mandler

135,-

Norske modne oster

Fikenkompott, brød

Allergener: Hvete, Melk, Mandler, Sulfitt

185,-

Det er ønskelig at samtlige i selskapet bestiller av samme meny nedenfor her.

-DELEMENY-



Vanskelig å velge?


Spiseriet serverer et utvalg fra menyen samt noen overraskelser.
Min 2 personer.


495,-

-SELSKAPSMENY-


Pannestekt kamskjell

Løjrom beurre blanch, glasert gulrot, tapioka

Allergener: Melk, Bløtdyr, Fisk, Sulfitt

Sitrus glasert andebryst

Gresskar, grillet brokkolini, hvitløkssjy, Confitert perlepotet

Allergener: Melk, Sulfitt

Sjokolademousse

Jordbær kompott, kanel krumble

Allergener: Hvete, Melk, Egg, Mandler

785,-

Scroll to Top