Meny

Her er våre mange fristelser!

På Sofienlund Spiseri benytter vi sesongens lokale råvarer, men inspirasjonen til rettene henter vi fra hele verden med stor skaperglede. Vi er overbevist om at du merker dette i rettene som er laget fra bunnen med varme og kjærlighet med omtanke for deg som vår gjest.

-Kjøkkensjefen Linus

Lunsjmeny:

Serveres fra kl. 11:00 - 15:00

Lunsj

Spiseriet’s bruschetta med lettrøkt røye

asparges, avokado, posjert egg, rogn, sitronaioli, grillet surdeigsbrød

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Fisk, Sulfitt

195,-

Thai krabbesalat

radicchio rosso, bønner, sukkererter, mangosalsa, syltet chili, ingefær, friterte nudler

Allergener: Hvete, Egg, Skalldyr, Sesam

195,-

Dagens fiskerett

Allergener: Spør servitøren

205,-

Dessert

Sitronterte

italiensk marengs

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Mandler

120,-

Jordbær og rabarbra kompott

vaniljeis, tonka smuler

Allergener: Hvete, Melk, Egg, Mandler

120,-

kokkens anbefaling

Sofienlund’s cæsarsalat

romano, bacon, kylling, tomat, krutonger, parmesan

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Fisk, Sulfitt

185,-

Ramsløk ravioli

asparges, sitron vinaigrette, parmesan

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Sulfitt

225,-

Moules frites

fermentert eple, pommes, aioli, brød

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Bløtdyr, Sulfitt

220,-

Spiseriet’s Angusburger 

potet bun, rødløk, bacon, røkt mozzarella, agurk relich og harrisa majones

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Sulfitt

205,-

[make it double +kr 85,-]

Pizzameny:

Serveres fra kl. 11:00 - 22:00

Pizza

Capricciosa

Tomatsaus, prosciutto cotto, mozzarella, skogsopp, artiskokk og oliven

Allergener: Hvete, Melk, Sulfitt

195,-

BBQ kylling

BBQ-saus, mozzarella, kylling, rødløk, cherrytomat og koriander

Allergener: Hvete, Melk, Sulfitt

195,-

Spicy beef

Tomatsaus, mozzarella, biff, jalapeño, rødløk og grillet paprika

Allergener: Hvete, Melk, Sulfitt

195,-

Salami vulcano

Tomatsaus, salami Ventricina, mozzarella, chili, oliven, rødløk og oregano

Allergener: Hvete, Melk, Sulfitt

195,-

Parma

Tomatsaus, parma, mozzarella, ruccula og parmesan

Allergener: Hvete, Melk, Sulfitt

195,-

Salsiccia

Hvit saus, mozzarella, salami picante salsiccia, nduja, rødløk og gorgonzola

Allergener: Hvete, Melk, Sulfitt

205,-

Ramsløk

ramsløkkrem, mozzarella, løyrom, asparges, potet

Allergener: Hvete, Melk, Fisk

245,-

Vegetar pizza

Margherita

Tomatsaus, mozzarella og basilikum

Allergener: Hvete, Melk

175,-

Quattro formaggi

Tomatsaus, mozzarella, gorgonzola, taleggio og parmesan

Allergener: Hvete, Melk

180,-

Trøffel

Trøffelsaus, mozzarella, skogsopp og taleggio

Allergener: Hvete, Melk

195,-

Vegan Pizza

Hummus

Vegansk mozzarella, paprika hummus og skogssopp, grillet paprika, tomat

Allergener: Hvete, Sulfitt

180,-

Noe Ekstra?

Ekstra kjøtt

35,-

Ekstra grønnsaker

30,-

Ekstra ost

30,-

Glutenfri bunn

50,-

Alle våre pizzaer kan lages glutenfri

Kveldsmeny:

Serveres fra kl. 15:00 - 22:00

kokkens anbefaling

Sofienlund’s cæsarsalat

romano, bacon, kylling, tomat, krutonger, parmesan

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Fisk, Sulfitt

185,-

Ramsløk ravioli

asparges, sitron vinaigrette, parmesan

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Sulfitt

225,-

Moules frites

fermentert eple, pommes, aioli, brød

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Bløtdyr, Sulfitt

220,-

Spiseriet’s Angusburger

potet bun, rødløk, bacon, røkt mozzarella, agurk relich og harrisa majones

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Sulfitt

205,-

[make it double +kr 85,-]

Smått og godt

Sikil pak med tortilla chips

Allergener:  Hvete, Sesam, Sulfitt

65,-

Løyrom chips

rømme, rødløk, gressløk

Allergener: Melk, Fisk

125,-

Nybakt brød med aioli

Allergener: Hvete, Egg, Sulfitt

65,-

Parmesan Frites med aioli

Allergener: Egg, Sulfitt

95,-

Forrett

Brent kamskjell

grillet hvit asparges, Bottarga, selleri og pancetta vierge

Allergener: Selleri, Fisk, Bløtdyr, Sulfitt

185,-

Speket og ystet

spekemat og ost serveres med dagens utvalg av garnityr, smør, steinovnsbakt brød

Allergener: Hvete, Melk, Sulfitt

195,-

Hovedretter

Smørstekt okse ytrefilet

persillerot og trøffelpure, pommes allumette, paprika padron, grønnpeppersky

Allergener: Melk, Sulfitt

345,-

Posjert Rødspette

krokett med ål, grillet hjertesalat, karamellisert valnøtter, bacon, røkt hvitvinssaus

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Fisk, Valnøtter, Sulfitt

295,-

Dessert

Sitronterte

italiensk marengs

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Mandler

120,-

Jordbær og rabarbra kompott

vaniljeis, tonka smuler

Allergener: Hvete, Egg, Melk, Mandler

120,-

Det er ønskelig at samtlige i selskapet bestiller samme meny.

-DELEMENY-

Vanskelig å velge?
Spiseriet serverer et utvalg fra menyen samt noen overraskelser.
Min 2 personer.

425,-

-DAGENS 3-RETTERS-


Spør din servitør hva kokkene har til dagens 3-retters meny.

645,-

Scroll to Top